Succéprogrammet Naked Attraction kommer till Sverige – premiär 7 juni på Kanal 5 och discovery+

2 juni 2022

Snart är det premiär för den svenska upplagan av Naked Attraction, som har tagit världen med storm och gjort succé i flertalet länder. Här hoppar vi över den krångliga, och ibland vilseledande, vägen genom dejtingappar och redigerade bilder. Istället börjar vi där vissa dejter slutar - med den nakna sanningen. I spetsen är omåttligt populära Sofia Wistam, som kommer att leda programmet. 

Naked Attraction Sverige har premiär den 7 juni klockan 22:00 på Kanal 5 och när som helst på discovery+.

Naked Attraction befinner vi oss långt ifrån den putsade digitala personan och dejtingappar. Istället testas dejting i omvänd ordning, där deltagarna introduceras för en potentiell och spritt språngande naken partner. Naked Attraction har gjort stor succé i flertalet länder, som ett program som lyfter och hyllar alla kroppars unika skönhet och därmed bryter fördomar kring kroppsideal och normer. Snart är det äntligen premiär för den efterlängtade svenska upplagan, Naked Attraction Sverige.

Programleder Naked Attraction gör tittarfavoriten Sofia Wistam, som har frontat allt från underhållning till dokumentärer och har under flera säsonger lett den hjärtevärmande och Kristallen-vinnande publiksuccén Sofias änglar

- Jag ser fram emot ett positivt och härligt program, där alla kroppars unika skönhet hyllas och välkomnas. Dejtingvärlden idag är präglad av filter och fasader och därför känns det kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen. Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna, säger Sofia Wistam.

Naked Attraction har premiär den 7 juni klockan 22:00 på Kanal 5 och discovery+.

 

Tittkopior:
Vänligen observera angivna restriktioner för publicering av klipp

Avsnitt 1: "Första dejten"
Ilona är 31 år men har aldrig varit på en dejt. Nu har hon chansen att gå på sin första dejt och som bisexuell attraheras hon både av kvinnor och män.

Avsnitt 2: "Rosa drömmar"
Alexander från Malmö är 25 år och drömmer rosa drömmar om att träffa en partner för mysiga hemmakvällar. Nu söker han lyckan bland fem nakna tjejer.

Avsnitt 3: "Dejtingdjungeln"
Tjugosexårige Axel tycker gayvärlden kan kännas för festfixerad och är trött på dejtingdjungeln. Han söker en seriös relation och hoppas finna den bland fem nakna män.

Kontakter

Mathilde Albinsson

PR Manager Sweden

Parental leaveSenaste nytt