Allstar-säsong att vänta i jubileumssäsongen av Alla mot alla med Filip och Fredrik

19 maj 2023 - Senast uppdaterad 12 juni 2023

Det bjöds på en nervkittlande finalvecka av säsong 9 av Alla mot alla med Filip och Fredrik där Erik Haag och Lotta Lundgren tillsist stod som vinnare mot Emma Knyckare och Ola Söderholm. Nu kan Warner Bros. Discovery bekräfta att kristallenvinnaren får en jubileumssäsong i vad som kommer bli en Allstar-upplaga med premiär i höst.

Det blev en nagelbitande avslutning på den nionde säsongen av Alla mot alla med Filip och Fredrik. Lotta Lundgren och Erik Haag stod tillslut som segrare mot poängstarka duon i Emma Knyckare och Ola Söderholm. Segern innebär att Lotta och Erik tagit hem tre säsongsvinster av totalt nio säsonger av Alla mot alla med Filip och Fredrik.

- Alla mot alla är ett otroligt kul tv-program att titta på men det är fktiskt ännu roligare att vara med. Och visst, en dag ska Erik och jag få stryk men alla andra dagar ska vi inte det, säger Lotta lundgren, Trefaldig vinnare av Alla mot alla med Filip och Fredrik. 

Copyright Måns Edén/Warner Bros Discovery

Redan nu kan Warner Bros. Discovery bekräfta att inspelningarna för säsong 10 av tittarfavoriten Alla mot alla med Filip och Fredrik är inplanerade till sommaren och jubileumssäsongen får en extra krydda i form av Allstar-tema.

- Med allt det hårda slit och engagemang som Filip och Fredrik tillsammans med produktionen bakom Alla mot alla lägger in i programmet är det inte konstigt att man lyckas stilla hungern hos våra frågesportstittare säsong efter säsong. Det känns därför superkul att vi redan nu har en ny säsong att se fram emot och det är inte mer än rätt att jubileumssäsongen kryddas med Allstar-tema där vi kommer få se de bästa, och mest omtyckta deltagarna göra upp i höst på Kanal 5, säger Axel Eriksson, VP Content and Programming, Warner Bros. Discovery Sverige.

Flerfalldiga kristallenvinnaren Alla mot alla med Filip och Fredrik har vuxit sig till ett av discovery+ mest uppmärksammade och populära tv-program. Totalt har framgångssagan spelat in fler än 500 avsnitt. Ifjol tog Filip och Fredrik finalen till ett kokande Avicii Arena där Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow tog hem pokalen efter utslagsfråga mot Karin Lantz och Johar Bendjelloul

Alla mot alla med Filip och Fredrik produceras av Nexiko och inspelningen av säsong 10 påbörjas i sommar med premiär hösten 2023. 

Kontakter

Johan Björck

PR Specialist

Sport, Alla mot Alla, Superstars, Smartare än en femteklassare, Över Atlanten, Älskar, älskar inteSenaste nytt