Gå till huvudinnehåll

Bianca Ingrosso flyttar in på Max med nytt format - premiär 2025

27 augusti 2024

Efter tre succésäsonger som programledare i hennes egen talkshow är Bianca Ingrosso tillbaka och bjuder på mer underhållning i ett nytt format som har premiär under 2025 på Max.  

- Det känns så kul och pirrigt att det kommer bli ännu mer underhållning och ännu mer maxat! Jag längtar så mycket till att snart kunna berätta mer om det här otroliga projektet som vi jobbar med, säger Bianca Ingrosso.  

Under tre säsonger av det prisbelönta underhållningsprogrammet BIANCA där Bianca Ingrosso briljerat som Sveriges hetaste talkshow host har tittarna bjudits in till trollbindande, oväntade möten och även introducerats för de hetaste mest spännande musikartisterna i Sverige just nu.  

Nu är Bianca tillbaka i rollen som programledare och tillsammans med Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry utvecklas nu ett nytt format som har premiär på nya streamingtjänsten Max.   

-Vi är så glada och stolta att kunna berätta att Bianca flyttar in på Max med ett nytt format i början av nästa år. Bianca har gått från klarhet till klarhet i rollen som talkshow host och programledare, och det är superkul att med hennes driv och engagemang tillsammans utveckla ett helt nytt format, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent Warner Bros. Discovery.   

Det nya formatet spelas in och produceras av Monkberry och har premiär under 2025 på Max, programmet kommer även sändas senare på Kanal 5.  

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

Internationella titlar, This is Benjamin Ingrosso, Bianca, Naked Attraction Sverige