Gå till huvudinnehåll

Discovery+ lanserar nytt streamingpaket för bara 49 kr

1 juni 2022

Warner Bros. Discovery lanserar idag ett nytt streamingpaket och hybridlösning för discovery+. Det nya abonnemanget erbjuder användaren att ta del av hela discovery+ underhållningsutbud on demand för bara 49 kronor i månaden med en mindre mängd reklam. Den nya abonnemangsformen kompletterar  befintliga paket och möjliggör för fler att skaffa tjänsten med den nya lägre prispunkten.

- Genom att erbjuda discovery+ med reklam till en väldigt konkurrenskraftig prispunkt sänker vi tröskeln för att komma igång och tillgängliggör discovery+ för fler än någonsin tidigare , säger Sam Ekman, Senior Growth Manager, på Warner Bros. Discovery.

Det nya abonnemanget, “Underhållning (med reklam)”, ger användaren full tillgång till discovery+ underhållningsutbud on demand med en mindre mängd reklam, för förmånliga 49 kronor per månad och med erbjudande att prova på första månaden för enbart 19 kronor.

Abonnemanget innehåller mindre reklam än TV, och ger användarna större tillgång till allt underhållningsinnehåll on demand på discovery+. För en konkurrenskraftig prislapp får tittarna tillgång till samma breda utbud som med abonnemanget ”Underhållning” (89 kronor per månad), med endast en liten mängd reklam integrerad i programmen.

- Genom att erbjuda discovery+ med reklam till en väldigt konkurrenskraftig prispunkt sänker vi tröskeln för att komma igång och tillgängliggör discovery+ för fler än någonsin tidigare. När vi nu lanserar ett paket med mindre reklam än i vanlig TV, till ett lägre pris än någonsin, ger vi användarna valet att ta del av hela vårt underhållningsutbud med eller utan reklam.  Vi är övertygade om att lösningen kommer bli en stor vinst för såväl användare som annonsörer, säger Sam Ekman, Senior Growth Manager, på Warner Bros. Discovery.

Hybridlösningen finns redan på discovery+ streamingtjänst i Norge, Danmark och lanserades nyligen i Finland, och är från och med onsdag 1 juni även tillgänglig i Sverige. I Sverige är Naked Attraction Sverige först ut av flertalet kommande premiärer på discovery+ som lanseras i samband med det nya paketet.

Det nya ”Underhållning (med reklam)”-abonnemanget kostar 49 kronor i månaden. Abonnemanget ”Underhållning” kostar 89 kronor i månaden. Fullständig prisbild för samtliga paket finns på discoveryplus.se

Kontakter

Warner Bros. Discovery pressdesk

Pressdesk

För generella frågor till WBD pressavdelning.