Gå till huvudinnehåll

För att fira The Last of Us-dagen släpper HBO en officiell TLOU-dagen teaser för säsong två av dramaserien The Last of US

26 september 2024

För att fira ”The Last of Us”- dagen släpper HBO en officiell TLOU DAY teaser och bilder av Greg Ruth för den andra säsongen av HBO Original-dramaserien The Last of Us som är baserad på det kritikerrosade spelet med samma namn, utvecklat av Naughty Dog exklusivt för PlayStation®.

SE TEASER HÄR

26 september är datumet då cordyceps-viruset satte igång händelserna i The Last of Us, dagen är även känd som ”Outbreak Day”, det årliga firandet av TLOU-dagen är nu inne på sitt 11:e år.

Efter en succé säsong som slutade som den mest sedda debutsäsongen av en serie någonsin för HBO, kommer den andra säsongen av The Last of Us att ha premiär under 2025 på Max.

Efter fem år av fred efter händelserna under den första säsongen, kommer Joel och Ellies gemensamma förflutna ikapp dem och drar dem in i en konflikt med varandra och en värld som är ännu farligare och mer oförutsägbar än den de lämnade efter sig.

Återkommande namn i säsong två inkluderar Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy och Rutina Wesley som Maria. Tidigare tillkännagivna nya skådespelare inkluderar Kaitlyn Dever som Abby, Isabela Merced som Dina, Young Mazino som Jesse, Ariela Barer som Mel, Tati Gabrielle som Nora, Spencer Lord som Owen, Danny Ramirez som Manny och Jeffrey Wright som Isaac. Catherine O'Hara gästspelar också.

The Last of Us är skriven och exekutivt producerad av Craig Mazin och Neil Druckmann. Serien är en samproduktion med Sony Pictures Television och produceras också av Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O'Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan och Evan Wells. Produktionsbolag: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint och Naughty Dog.

The Last of Us säsong 2 har premiär på Max 2025.
Säsong 1 finns att streama på Max.

 Bilder för serien finns HÄR (användarnamn: press, lösenord: press2024)    

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

Internationella titlar, This is Benjamin Ingrosso, Bianca, Naked Attraction Sverige