Från fallfärdiga torp till sagolika smultronställen när säsong 2 av Stugdrömmar får premiär på Kanal 5 och Max i höst

15 april 2024

De är hela Sveriges hantverkarduo och tillsammans har de rest land och rike i jakt på perfekta hus och stugor att renovera. Nu beger sig radarparet Johnnie Krigström och Mattias Särnholm åter ut på vägarna för att hjälpa folk få deras stugor upprustade. Utöver inredningsexperten Gustav Ovland kommer även Frida Wanselius, känd från Roomservice att slå följe. Säsong 2 av Stugdrömmar har premiär i höst på Kanal 5 och Max.

Sveriges hantverkarduo nummer ett i Johnnie Krigström och Mattias Särnholm är tillbaka med en ny säsong av Stugdrömmar. Likt fjolårets säsong reser vännerna runt om i Sverige på jakt efter svenska folkets smultronställen som är i behov av kärlek och upprustning. 

Till sin hjälp har Johnnie och Mattias åter Gustav Ovland som sätter sin touch och unika prägel på inredningsbiten. I kommande säsong kommer publiken även lära känna Frida Wanselius, ett nygammalt ansikte känd från Roomservice

- Det finns så många fantastiska platser och stugor runtomkring vårt avlånga land som vi både har lyckan att få besöka samtidigt som vi får hjälpa till att bevara dessa. Det ger en jäkla kick av vetskapen att även kommande generationer får chans att skapa sig minnen förknippade till stugorna vi besöker och fixar upp, säger Mattias Särnholm.  

Stugdrömmar säsong 2 får premiär i höst på Kanal 5 och Warner Bros. Discoverys nya streamingplattform Max. 

- Det är superkul att återigen vara ute på vägarna och hjälpa folk med deras stugor. Denna säsong kommer vi lägga ännu mer fokus på själva fixandet och inredning av stugorna vi besöker säger, Johnnie Krigström.  

I Stugdrömmar ger sig Johnnie och Mattias ut på vägarna för att förverkliga några lyckliga personers drömmar genom att renovera ovanliga och exceptionella stugor där fokus ligger på att behålla, förnya och göra stugorna mer funktionella.  

- Vi är så glada att Stugdrömmar kommer tillbaka i höst. Det finns väl inget mer vi svenskar lever och längtar efter så mycket som sommarmånaderna och att få spendera tid med nära och kära på platser som vi älskar, oavsett om det är i en stuga utan el och vatten mitt i skogen eller i ett torp vid en sjö. Jag vågar lova att vårt otroligt talangfulla team med Johnnie och Mattias i spetsen kommer skapa magi och inspirera svenska folket under hösten som kommer, säger Maria Eriksson, exekutiv producent för Stugdrömmar.  

Har du nyligen blivit med stuga och är i behov av att få den upprustad? Skicka in din ansökan till den nya säsongen av Stugdrömmar till stuga@brissund.se  

Stugdrömmar säsong 2 produceras av Brissund produktionsbolag och har premiär i höst på Kanal 5 och Max. 

Kontakter

Johan Björck

PR Specialist

Sport, Alla mot Alla, Superstars, Smartare än en femteklassare, Över Atlanten, Älskar, älskar inte