Gå till huvudinnehåll

Här är idrottshjältarna som gör upp i Superstars 2025

18 oktober 2024

Sex av våra största och mest framgångsrika idrottshjältar gör upp i tuffare tävlingar än någonsin när succéformatet tillika kristallen-nominerade Superstars är tillbaka.

Lisa Dahlkvist, Mikael Lustig, Joel Lundqvist, Mona Brorsson, Sverre Liliequist och Maria Akraka gör upp om statyetten och på plats kommer Jessica Almenäs vanan trogen att vägleda tittarna genom säsongen. 

Superstars säsong 9 får premiär på Kanal 5 och Max 2025.

När säsong 9 av kristallen-nominerade Superstars är tillbaka kommer våra idrottshjältar att ställas inför tuffare utmaningar och prövningar än någonsin tidigare.

I den kommande säsongen tävlar fotbollsproffsen Lisa Dahlkvist och Mikael Lustig, ishockeyspelaren Joel Lundqvist, skidskytten Mona Brorsson, extremskidåkaren Sverre Liliequist och friidrottsikonen Maria Akraka om den åtråvärda superstars-statyetten.

- Det ska bli riktigt kul och spännande att träffa de andra idrottarna och få höra deras historier. För egen del är det ruskigt svårt att veta vilken form man är i då man har vilat sig i form men jag ska göra allt i min makt för att hitta ett sätt att vinna trots att jag ser de andra deltagarna som favoriter, säger en skrattande Mikael Lustig. 

Under säsongen kommer våra ikoniska atleter att ställas inför oväntade prövningar och överraskningar och på plats kommer Jessica Almenäs vanan trogen att vägleda deltagarna såväl som tittarna. 

- Årets upplaga av Superstars är en unik säsong på många sätt. Superstarka tävlande, som kommer möta utmaningar de inte kunnat ana eller förbereda sig på. Tittarna kommer få se helt nya sidor av dessa fantastiska atleter, när de gör upp om statyetten, säger Anne Appelberg, exekutiv producent Superstars 2025 på Warner Bros. Discovery.

Superstars säsong 9 har premiär på Kanal 5 och Max 2025 och programmet produceras av ITV.

Kontakter

Johan Björck

PR Specialist

Sport, Alla mot Alla, Superstars, Smartare än en femteklassare, Över Atlanten, Älskar, älskar inte