HBO-dramaserien Industry är tillbaka den 12 augusti – se den nya teasern här

8 juli 2024

HBO-dramaserien Industry som dyker in i finansbranschens innersta krets är tillbaka med en ny säsong - se den nya teasern här. Den tredje säsongen av den kritikerrosade HBO-dramaserien har premiär på Max den 12 augusti. Nytt avsnitt publiceras varje vecka på måndagar. 

 

Vi får följa en grupp unga, ärelystna och identitetssökande bankirer på en av Londons hetaste internationella banker – Pierpoint & Co. där miljön präglas av hårt arbete, sena nätter, droger och sex.

Se den nya teasern här.

I den tredje säsongen av Industry investerar Pierpoint i etiska investeringar, och Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) och Eric (Ken Leung) befinner sig i centrum för en spektakulär börsnotering av ett miljövänligt energibolag lett av Sir Henry Muck (Kit Harington). Noteringen av ett bolag som heter Lumi väcker intresse i toppen av finansbranschen, media och regeringen. Harper (Myha'la), som lämnat Pierpoint bakom sig, saknar spänningen i finansbranschen och hittar en överraskande allierad i FutureDawns portföljförvaltare Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Återkommande namn på rollistan är Myha’la, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel och Irfan Shamji.

Nya namn på rollistan för säsong tre är Kit Harington som Sir Henry Muck, Sarah Goldberg som Petra Koenig, Miriam Petche som Sweetpea Golightly, Andrew Cavill som Lord Norton, Roger Barclay som Otto Mostyn, Fady Elsayed som Ali El Mansour och Fiona Button som Denise Oldroyd.

Industry är skapad, skriven och producerad av Mickey Down och Konrad Kay. Serien produceras för HBO och BBC av Bad Wolf Production, och produceras av Bad Wolfs Jane Tranter, Kate Crowther, Ryan Rasmussen och BBC:s Rebecca Ferguson. Regissörer är Mickey Down, Konrad Kay, Isabella Eklöf och Zoé Wittock.

Industry säsong 3 (8 x 60 min) har premiär den 12 augusti på Max.

Bilder från serien kan laddas ner här.

Kontakter

Warner Bros. Discovery pressdesk

pressdesk