Gå till huvudinnehåll

Ingen torsdag utan Wahlgrens värld! Häng med in i den nya säsongen med premiär den 5 september på Max

14 augusti 2024 - Senast uppdaterad 15 augusti 2024

Den omåttligt populära realityserien Wahlgrens värld med Pernilla Wahlgren och hela hennes underbara familj är tillbaka med en sextonde säsong i höst. Planeringen av den stora bröllopsfesten pågår för fullt, samtidigt får familjen ett av sina mest smärtsamma besked någonsin. Familjen Wahlgren inser ännu en gång att de är starkast tillsammans. Säsong 16 av Wahlgrens värld har premiär torsdag den 5 september på Max.

Allt kan hända i tittarsuccén Wahlgrens värld. Pernilla och Christian är nygifta men är i full gång med att planera bröllop nummer två - den stora festen vid det glittrande medelhavet. När Pernilla bestämmer sig för att engagera sig mer i planeringen inser hon att en del beslut har tagits utan henne och en liten bridezilla träder fram. Vi tar rygg på allt från kaosartade avstämningar, galna idéer och checklistor till förverkligandet av storslagna planer när vi följer Pernilla och Christian längs vägen till den stora bröllopsfesten.  

-  Jag säger bara, följ med oss i en ny säsong under hösten så packar vi våra väskor och förbereder oss för vårt drömbröllop bland palmer, sand och ett glittrande medelhav. Det ska bli så otroligt kul att bjuda in er alla bakom kulisserna på min och Christians resa till den stora bröllopsfesten, säger Pernilla Wahlgren. 

Tillsammans med familjen Wahlgren både skrattar och gråter vi – med oss delar de både glädje och sorg. Parallellt med bröllopsplaneringen får familjen några av sina mest smärtsamma besked och tillsammans bearbetar familjen pappa Hans sjukdom och bortgång. 

- Pernilla och hennes familj fortsätter i höst att generöst och helt transparent dela sina liv med oss. Vi är så otroligt stolta och glada över att vi ännu en gång har fått förtroendet att vara med i den varma, kärleksfulla, tokiga, galna och ändå helt vanliga vardag som är Wahlgrens värld, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Wahlgrens värld Warner Bros. Discovery.  

 Wahlgrens värld produceras av ITV Studios. Säsong 16 har premiär den 5 september där de två första avsnitten släpps på Max. Det första avsnittet sänds även på Kanal 5 samma dag.   

Kontakter

Clara S:t Cyr

PR Specialist

Presskontakt Wahlgrens värld, Här är ditt kylskåp, Stugdrömmar