Jessica Almenäs bjuder in ikoner och legendarer i ny kvällsshow på discovery+ och Kanal 5

28 maj 2021 - Senast uppdaterad 8 juni 2021

Jessica Almenäs har varit programledare för flertalet tittarsuccéer som Let's Dance och Superstars och lanserar under de olympiska spelen en helt ny kvällsshow. Almenäs kommer att bjuda in stora profiler och svenska legendarer samt guida tittarna genom alla medaljer, höjdpunkter och magiska idrottsögonblick som väntar i sommarens olympiska spel i Tokyo 2021. OS-kväll med Almenäs produceras av Nexiko och kommer att sändas varje kväll under hela olympiska spelen med start den 23 juli på discovery+ och Kanal 5. 

- Det ska bli så fantastiskt roligt att kliva in i studion och ge svenska folket det allra bästa från sommarens OS i Tokyo. För mig är OS det häftigaste som finns! Det kommer att bli ett fullspäckat dagligt magasin där vi bjuder på det bästa från tävlingarna, tillbakablickar och historiska ögonblick samt träffar våra största profiler och OS-legendarer. Ett program man bara MÅSTE se om man inte vill missa de stora höjdpunkterna från sommarens OS i Tokyo, säger Jessica Almenäs.

Jessica Almenäs har genom åren varit programledare för flertalet populära program och tittarsuccéer och lanserar under OS en helt ny kvällsshow där de olympiska spelen och ikoner står i fokus. 

Varje kväll under hela olympiska spelen kommer Jessica guida tittarna genom alla medaljer, höjdpunkter och magiska idrottsögonblick som väntar i de historiska olympiska spelen. I det nya programmet OS-kväll med Almenäs kommer dessutom flertalet stora profiler och svenska legendarer gästa studion samt blicka tillbaka till historiska och nostalgiska ögonblick.

OS-kväll med Almenäs kommer även blicka framåt med järnkoll på alla svenska medaljhopp, förutsättningar och grenar som väntar.

- Vi är otroligt glada över att göra detta program tillsammans med Jessica, som med sin erfarenhet och personlighet är som klippt och skuren som programledare för den här typen av program. Det här kommer vara det stora sammanfattande, men också framåtblickande, OS-magasinet som varje kväll under hela OS kommer att följa de svenska medaljhoppen och lyfta de stora snackisarna. Kort och gott den perfekta avslutningen på varje OS-dag, säger John Witt, projektledare och exekutiv producent för OS på Discovery Networks Sverige. 

Programmet produceras av Nexiko och kommer att sändas varje dag under hela sommarens olympiska spel i Tokyo med start den 23 juli, exklusivt på discovery+ och Kanal 5. 

Kontakter

Sanna Gollne

Nordic PR Director Warner Bros. Discovery


Jessica Linnman

VP Communications Nordics

Nordisk kommunikationsdirektör Warner Bros. Discovery