Gå till huvudinnehåll

Max firar Halloween med exklusiva filmer och skrämmande nytt innehåll

10 oktober 2024

Max firar Halloween i oktober med tre nya exklusiva filmer och ett urval av klassiska skräckfilmer som The Shining och The Conjuring för den som gillar kalla kårar. Gör dig redo för en sömnlös och skräckfylld Halloween med innehåll som kommer att hemsöka dig hela månaden, se trailern här.

Under oktobermånad släpps tre nya skräckfilmer som exklusivt finns att se på Max, Salems’ Lot, Caddo Lake och Trap. Den efterlängtade Max-Original filmen Salem’s Lot är baserad på Stephen Kings bästsäljande bok från 1975. I filmen Caddo Lake sker ett mystiskt försvinnande av en åttaårig flicka där flera tidigare dödsfall och försvinnanden kopplas samman. Och missa inte den nya premiären av Trap, en pop-konsert som blir till ett mörkt och ondskefullt evenemang.

SALEM’S LOT - Premiär 3 oktober
New Line’s filmadaption av Stephen Kings bästsäljande bok Salem’s Lot från 1975 kommer till Max i oktober. Författaren Ben Mears återvänder till sitt barndomshem Jerusalem’s Lot för att hitta inspiration till sina nästa bok, istället upptäcker han att staden hemsöks av en blodtörstig vampyr. Max Original-filmen Salem’s Lot återförenar teamet bakom de banbrytande skräckfilmsuniversumen The Conjuring och IT. Gary Dauberman skriver, regisserar men är även exekutiv producent tillsammans med James Wan och Michael Clear för Atomic Monster, Roy Lee för Vertigo samt Mark Wolper. 
(109 min)   

THE CONJURING - Tillgänglig den 4 oktober  
År 1970 kallas paranormala utredarna  Lorraine och Ed Warren till Carolyn och Roger Perrons hem. Perrons och deras fem döttrar har nyligen flyttat till en bondgård, där en övernaturlig närvaro har gjort sig känd. Situationen eskalera på ett skämmande sätt, särskilt efter att familjen Warren upptäcker att huset har en otäck historia.   
(111 min) 

THE CONJURING 2 - Tillgänglig den 4 oktober
Efter ett självvalt sabbatsår år 1977 reser paranormala utredarna Ed och Lorraine Warren till Enfield, en stadsdel i norra London. Där träffar de Peggy Hodgson, en ensamstående fyrabarnsmamma som berättar för paret att något fel är i hennes hem. Ed och Lorraine tror på hennes historia när den yngsta dottern börjar visa tecken på demonisk besatthet. När Warrens försöker hjälpa flickan blir de nästa offer för den illvilliga anden.
(134 min) 

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT - Tillgänglig den 4 oktober
Paranormala utredarna Ed och Lorraine Warren tar sig an ett av de mest sensationella fallen i sina karriärer efter att en polis snubblat över en omtumlad och blodig ung man på vägen. Mannen anklagas för mord men hävdar i sitt försvar att han har tagits över av en demon, vilket tvingar Warrens in i en övernaturlig utredning som inte liknar något de någonsin sett tidigare.
(112 min) 

THE NUN - Tillgänglig den 4 oktober 
När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de en skrämmande hemlighet och riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunnan.
(96 min) 

ANNABELLE - Tillgänglig den 25 oktober 
John Form (Ward Horton) tror att han har hittat den perfekta presenten till sin blivande fru Mia (Annabelle Wallis), en vintagedocka i en vacker vit klänning. Parets förtjusning varar dock inte länge, dockan drabbas snart av en förbannelse och inleder en våldsam attack mot paret.
(99 min) 

ANNABELLE COMES HOME - Tillgänglig den 25 oktober 
Fast beslutna att hindra Annabelle från att orsaka mer förödelse låser paranormal utredarna Ed och Lorraine Warren in den besatta dockan i deras samlarrum. Men när dockan väcker rummets onda andar blir det snart en natt av skräck för parets 10-åriga dotter, hennes vänner och deras unga barnvakt.
(106 min) 

A QUIET PLACE - Tillgänglig den 4 oktober  
Om de hör dig blir du jagad. Evelyn och Lee Abbott tvingas till drastiska åtgärder för att säkra sin och barnens överlevnad. I ett ödelagt New York hotar mystiska utomjordiska varelser som jagar efter ljud och familjen måste leva sitt liv i total tystnad för att inte bli upptäckta.
(90 min) 

CADDO LAKE - Premiär 10 oktober
När en åttaårig flicka mystiskt försvinner kopplas flera tidigare dödsfall och försvinnanden samman från en familjs tragiska historia. Medverkande är Dylan O’Brien, Eliza Scanlen, Diana Hopper, Caroline Falk, Sam Hennings, med Eric Lange och Lauren Ambrose. Inspirationen kommer från ett foto på den riktiga sjön, Caddo Lake, som skaparna Celine Held och Logan George hittade, vilket ledde till många besök till cypresskogen som gränsar mellan Texas och Louisiana. Max Original-filmen Caddo Lake är producerad av M. Night Shyamalan, skriven och regisserad av Celine Held och Logan George. 
(99 min) 

TRAP - Premiär 25 oktober
Cooper bjuder med sin tonårsdotter Riley på popkonsert och inser snart att de befinner sig i centrum av något mörkt och ondskefullt. Filmen är skapad och regisserad av M. Night Shyamalan. Medverkande är Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills och Allison Pill. Filmen är producerad av Ashwin Rajan, Marc Bienstock och M. Night Shyamalan. Steven Schneider är exekutiv producent.
(105 min) 

IT - Tillgänglig den 25 oktober  
Sju barn möter sin värsta mardröm i Derry, Maine – en uråldrig, ondska som visar sig ur kloaken vart 27:e år. Under en skrämmande sommar slår vännerna sig samman och måste övervinna sina rädslor för att slåss mot den mordiska, blodtörstiga clownen som kallas Pennywise.
(135 min) 

IT: CHAPTER TWO - Tillgänglig den 25 oktober 
Besegrad av medlemmar i Losers' Club, återvänder den onda clownen Pennywise 27 år senare för att återigen terrorisera staden Derry, Maine. De vuxna barndomsvännerna sedan länge gått skilda vägar, men när folk börjar försvinna kallar Mike Hanlon hem de andra för att sätta stopp för ondskan, en gång för alla. Det förflutna har satt djupa spår men nu måste den förenade gruppen övervinna sina djupaste rädslor för att förstöra Pennywise – nu mäktigare än någonsin..
(169 min) 

SCREAM (2022) - Tillgänglig den 25 oktober
Filmen utspelar sig tjugofem år efter de ursprungliga Woodsboro-morden från Scream (1996), när ännu ett Ghostface dyker upp och börjar rikta sig mot en grupp tonåringar som var och en på något sätt är kopplade till de ursprungliga morden. I filmen spelar Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown och Sonia Ammar, med Marley Shelton, Skeet Ulrich, Roger L. Jackson, Heather Matarazzo, Courteney Cox, David Arquette och Neve Campbell återupptar sina roller från tidigare omgångar.
(111 min) 

THE SHINING  - Tillgänglig den 31 oktober
The Shining är en psykologisk skräckfilm från år 1980 producerad och regisserad av Stanley Kubrick. Den är baserad på Stephen Kings roman med samma namn från år 1977 med Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall och Scatman Crothers i huvudrollerna. En tillfrisknad alkoholist och blivande romanförfattare (Nicholson) tar med sig sin familj till ett elegant men ödsligt hotell där han tagit ett jobb som vintervaktmästare. Det hemsökta hotellet leder honom däremot till förödande och galenskap. Produktionen skedde nästan uteslutande i EMI Elstree Studios, med uppsättningar baserade på verkliga platser.
(146 min) 

BEETLEJUICE (1987) - Tillgänglig på Max
Den första delen av Beetlejuice-serien regisserad av Tim Burton. Det är inte alltid helt lätt att vara spöke, det får ett nyligen avlidna par erfara efter att de dött i en bilolycka. De kontaktar Betelgeuse, det odrägligt självcentrerade monstret för att skrämma bort husets nya ägare.
(92 min) 

THE WATCHERS - Tillgänglig på Max
Mina är en 28-årig artist som går vilse i en vidsträckt, orörd skog i västra Irland. När Mina hittar skydd, blir hon omedvetet instängd tillsammans med tre främlingar som övervakas och förföljs av mystiska varelser varje natt.
(102 min) 

Fler titlar under Halloween:

DOCTOR SLEEP - Tillgänglig den 31 oktober 
(152 min) 

INSIDIOUS - Tillgänglig den 31 oktober
(103 min) 

THE CURSE OF LA LLORONA - Tillgänglig den 31 oktober
(94 min) 

PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN 
Säsong 1–2 finns att streama på Max

Kontakter

Warner Bros. Discovery pressdesk

pressdesk