MILF of Norway första norska Max Original - Premiär 21 maj

17 april 2024

Den nya dramakomedin MILF of Norway med Mariann Hole (Made in Oslo, Ammo) och Trond Fausa Aurvåg (Oppenheimer, Lilyhammer) i huvudrollerna har exklusiv premiär den 21 maj på Max, samma dag som den nya streamingtjänsten lanseras i Norden.

- MILF of Norway är en serie vi är otroligt stolta över, och vi är exalterade över att den har premiär som en del av vår nya europeiska streamingtjänst. Det visar att innehåll som produceras här i Norge har potential att nå den internationella publiken, säger Magnus Vatn, VP Content & Programming på Warner Bros. Discovery Norge.

Den nya streamingtjänsten Max erbjuder innehåll från HBO Max och discovery+, allt på samma plats. Den norska dramakomedin MILF of Norway och den svenska dokumentärfilmsserien This is Benjamin Ingrosso blir de första nordiska Max Original-titlarna som blir tillgängliga när Max lanseras i Sverige och Norden den 21 maj.

- Vi har dokumenterad erfarenhet av att skapa innehåll som får tittare att skratta och samtidigt framkalla starka känslor som berör, och vi är övertygade om att MILF of Norway inte är något undantag. Den rika och nyanserade berättelsen, som ges liv av Mariann Hole och Trond Fausa Aurvåg, kommer utmana och samtidigt underhålla tittarrna, säger Magnus Vatn.

- En serie om internetporr och en medelålderskris var inte direkt på min önskelista, men manuset var otroligt. Kombinerat med en drömuppställning av skådespelare och Rune Langlo som regissör så var det omöjligt att säga nej. Lene är drömrollen jag inte visste att jag ville ha. MILF of Norway har blivit så mycket mer än jag hade föreställt mig, och jag hoppas att tittarna kommer njuta av seriens roliga och ganska mörka universum , säger Mariann Hole.

MILF of Norway kretsar runt Lene, en kvinna i lägre 40-årsåldern som lever med sin man Lars (Trond Fausa Aurvåg) och tonårsson Mons (Fridtjof Beer Roland) i en lugn stad utanför Oslo. Gnistan i Lenes äktenskap är borta sedan länge när hon plötsligt förlorar sitt jobb på en prestigefull reklambyrå.

Vilsen och förödmjukad undrar hon vad hon ska ta sig till härnäst. Under en berusad kväll lägger hon upp en lättklädd bild på sig själv iförd en folkdräkt, mest som ett skämt, på webbsidan InsideFans. Men Lene inser snabbt att det finns en nischad publik som är sugna på mer och är villiga att betala för det.

Sidoinkomsten kommer väl till pass, men ännu mer lockande är spänningen och friheten hon känner i sitt nya liv. Samtidigt är rädslan för att bli påkommen påfrestande - för vem är de i verkligheten, människorna som tittar på henne?

MILF of Norway (8 avsnitt) har premiär på Max lanseringsdag tisdag den 21 maj. 

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

Internationella titlar, This is Benjamin Ingrosso, Bianca, Naked Attraction Sverige