Premiär för en ny säsong av Wahlgrens värld på Max – se trailern här

20 maj 2024

Pernilla Wahlgren är tillbaka med en ny säsong som bjuder in den svenska publiken att vara en del av hennes värld. Imorgon, den 21 maj, är det äntligen premiär för säsong 15 av Wahlgrens värld med två rykande färska avsnitt på Warner Bros. Discoverys nya streamingtjänst Max. I den nya trailern får vi ta del av vad som har hänt sedan sist - se den här (bifogad).

Wahlgrens värld har sedan starten 2016 varit en stor tittarsuccé och publikfavorit. Vi har följt familjens ofiltrerade vardag med Pernilla Wahlgren i spetsen och vi har skrattat, gråtit, relaterat och reflekterat. Det nya huset på Lidingö är klart och är en given plats för släkten att samlas och dela livets alla med- och motgångar på. Pernilla har också blivit farmor, och har dessutom fullt upp med planeringen av sitt och Christians bröllop. Men mitt i alla positiva bestyr så måste Pernilla och familjen hantera ett tungt hälsobesked.

Wahlgrens värld spelas in och produceras av ITV Studios. De två första avsnitten av säsong 15 släpps i samband med att Max lanseras i Sverige 21 maj. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje torsdag på Max. Säsongen visas även på discovery+, och och torsdagar kl 20.00 Kanal 5.

Kontakter

Warner Bros. Discovery pressdesk

pressdesk