Prisbelönade Kanal 5-succén BIANCA är tillbaka med en ny säsong 1 oktober

21 september 2023

Höstens stora underhållningsprogram BIANCA är tillbaka 1 oktober på Kanal 5. Fler fängslande möten, färgstarka shower och en massa överraskningar väntar när Bianca Ingrosso tillsammans med sina gäster är tillbaka på bästa sändningstid, söndagar 21.00. 

BIANCA har sedan premiären 2022 fortsatt att uppmärksammas och skapa engagemang. Programmet vann pris för Årets Program (Unscripted) på Riagalan och nyligen på Kristallengalan tilldelades BIANCA en Kristall i kategorin Årets Underhållningsprogram med motiveringen att det är här årets mest underhållande möten skapas.  

Det är inte bara kritikerna som hyllar programmet utan även tittarna visar högt intresse för den nya säsongen. I söndags gick Kanal 5 ut med datumet för säsong 3 och när biljetterna för samtliga inspelningar släpptes måndag morgon tog dom slut på rekordtid.

- Jag är så otroligt glad och tacksam att vårt program uppskattas av så många. Jag ser fram emot att bjuda tittarna på en helt ny säsong av BIANCA med fler storslagna gäster och spännande samtal, och att publiken verkar lika peppad som jag är en fantastisk nyp mig i armen-känsla. – Bianca Ingrosso 

Kanal 5:s succésaga fortsätter när Bianca Ingrosso ännu en säsong bjuder in såväl gäster som publiken och tittarna till intima, roliga och oväntade möten. Varje vecka kommer Bianca gästas av allt från sportstjärnor till internationella gäster när hela Sveriges söndagsunderhållning är tillbaka 1 oktober på Kanal 5.  

- Vi är glada och stolta över att vara tillbaka med en ny fullspäckad säsong av Kanal 5:s stora underhållningsprogram, BIANCA. Det känns oerhört kul och välförtjänt att programmet, Bianca och hela teamet bakom kameran uppmärksammas med så prestigefyllda priser och stort engagemang. Det är ett fint kvitto på att publiken uppskattar BIANCA lika mycket som vi gör! – Susanne Söderberg, exekutiv producent för BIANCA på Warner Bros. Discovery. 

BIANCA säsong 3 har premiär 1 oktober 21.00 på Kanal 5 och streamas även på discovery+. Det sänds ett avsnitt varje söndag i åtta veckor. Programmet produceras av Monkberry. 

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist


Senaste nytt