Se nya teasern för The Penguin - premiär i höst på Max

24 juni 2024

The Penguin med Colin Farrell i huvudrollen är skapad av Warner Bros. Television och DC Studios och får premiär i höst på Max.

Se den nya teasern här: 

Nu släpps den andra teasern för The Penguin som har premiär på Max i höst. I huvudrollen ser vi Colin Farrell som Oz Cobb (The Penguin), serien i åtta delar är nästa kapitel av Matt Reeves episka superhjältefilm “The Batman” och fokuserar på karaktären som spelas av Farrell i filmen.  

På rollistan ser vi förutom Farrell: Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown och Michael Zegen.    

The Penguin är exekutivt producerad av Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc som skrivit manus och fungerar som showrunner, Craig Zobel som är regissör för de tre första avsnitten och Bill Carraro. Serien är baserad på karaktärer skapade för DC av Bob Kane och Bill Finger. The Penguin är producerad av Reeves’ 6th och Idaho Productions och Dylan Clark Productions tillsammans med Warner Bros. Television där Reeves, 6th & Idaho har en övergripande deal. Daniel Pipski är också exekutiv producent.  

The Penguin (8 avsnitt) har premiär i höst på Max.  

Se bilder från serien här.

Kontakter

Warner Bros. Discovery pressdesk

pressdesk