Gå till huvudinnehåll

Succéformatet Stranded on Honeymoon Island kommer till Sverige – premiär på Max 2025

17 september 2024

Från skaparna av tittarfavoriten Gift vid första ögonkastet kommer nu succéformatet Stranded on Honeymoon Island till Sverige och har premiär på Max nästa år. Fyra par matchas av experter och blir sedan strandsatta på en öde ö, kommer äkta kärlek uppstå och kommer den att överleva?

Fyra par matchas av experter innan de beger sig i väg på sitt livs största äventyr till Filippinerna. Först där får paren möta sin match och gifta sig, därefter lämnas de på en tropisk ö för att spendera sin smekmånad, utan mobiltelefoner och andra distraktioner får paren möjlighet att verkligen lära känna varandra på djupet. Isolerade och långt bort från vardagen ställs de mot naturens krafter. Kommer äkta kärlek uppstå, och kommer den att överleva?  

- Stranded on Honeymoon Island, är en korsbefruktning mellan ikonskt kärleksreality som Gift vid första ögonkastet och äventyrsprogram som Robinson. Det bästa ur två tv-formats världar. Modiga singlar som tidigare haft otur i kärlek, paras ihop och skickas direkt på sin smekmånad på en paradisö, långt bort från den grå vardagen. Det som kommer fängsla tittarna är den unika kombinationen av stormande kärleksdrama i en äventyrsmiljö säger, Anne Appelberg, exekutiv producent Stranded on Honeymoon Island Sverige för Warner Bros. Discovery.

Förra veckan bekräftade även BBC i England att dom gör en brittisk version av Stranded on Honeymoon Island. Formatet som är skapat av Snowman Productions, en del av Seven.One Studios (Gift vid första ögonkastet), kommer nu till Norden med en svensk och dansk version. Det har tidigare gjorts versioner i bland annat Australien, Belgien, Tyskland, Portugal, Nederländerna och Tjeckien. Det internationella formatet distribueras av Seven.One Studios International.

Stranded on Honeymoon Island Sverige produceras av Monitor Media och har premiär på Max 2025.

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

Internationella titlar, This is Benjamin Ingrosso, Bianca, Naked Attraction Sverige