The Penguin har premiär i höst - nu släpps en ny teaser

22 mars 2024

Den nya serien The Penguin är skapad av Warner Bros. Television och DC Studios med Colin Farrell i huvudrollen har premiär i höst på Max.

Se ny teaser här.  

Nu släppps den första teasern för The Penguin som har premiär i höst. I huvudrollen ser vi Colin Farrell som Oz Cobb (The Penguin), serien i åtta delar är nästa kapitel av Matt Reeves episka superhjältefilm “The Batman” och fokuserar på karaktären som spelas av Farrell i filmen.  

På rollistan ser vi förutom Farrell: Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown och Michael Zegen.    

The Penguin är exekutivt producerad av Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc som skrivit manus och fungerar som showrunner, Craig Zobel som är regissör för de tre första avsnitten och Bill Carraro. Serien är baserad på karaktärer skapade för DC av Bob Kane och Bill Finger. The Penguin är producerad av Reeves’ 6th och Idaho Productions och Dylan Clark Productions tillsammans med Warner Bros. Television där Reeves, 6th & Idaho har en övergripande deal. Daniel Pipski är också exekutiv producent.  

The Penguin (8 avsnitt) har premiär i höst på Max.  

Se bilder från serien här.

 

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

Internationella titlar, This is Benjamin Ingrosso, Bianca, Naked Attraction Sverige


Senaste nytt